Toto zboží si právě prohlíží 2 lidé

Gril Campingaz 3 Series Select Gril Campingaz 3 Series Select

Akce Black Friday
Dříve 18 199 Kč Ušetříte 35 %
11 799 Kč
Skladem - můžete mít zítra Pokud objednáte dnes
do 14 hod., doručíme 24.10.

Může se hodit

Campingaz gril 3 Series Select


Připravte hostinu pro rodinu a přátele s plynovým grilem řady 3 Select Select. Tři vysoce výkonné hořáky z nerezové oceli s efektivním systémem Blue Flame Power System, zajišťují podstatně méně vzplanutí a vaše jídlo bude chutné a šťavnaté.

Spolu s velkou smaltovanou litinovou grilovací plochou je tento gril ideální pro přípravu široké škály pokrmů pod širým nebem. Campingaz Culinary Modular System poskytuje, spolu s příslušenstvím, ještě širší možnosti přípravy vašich pokrmů.

Čištění je rychlé a bezproblémové díky systému Campingaz InstaClean Aqua Basic. I u tohoto systému je možné rozebrat celou grilovací vanu a jednotlivé části umístit do myčky na nádobí.

Piezo zapalování nabízí pohodlné zapálení grilu.

Nový Push2Fold systém sklápění stolků umožní pohodlně stolky sklopit. Konstrukce grilu je vybavena předním panelem s integrovanou poličkou na koření. Dále gril nabízí možnost uložení až 10 kg PB lahve.

Robustní kola nabízejí spolehlivou a pohodlnou mobilitu na všech površích. Gril je vybaven ohřívacími roštem pro nepřímé grilování, ohřívání, udržování teplých pokrmů.

Parametry produktu: Gril Campingaz 3 Series Select

Název parametru Hodnota
Hmotnost: 59 Kg
Infographics
Infographics
Doprava zdarma
Doručení do 24 hodin
Garance nejnižší ceny
17 let jsme s vámi
Chráníme přírodu
Pomáháme potřebným
Nahoru